Om oss - Brødr. Michelsen AS - Import og Eksport

Gå til innhold

Hovedmeny

Om oss


I 2005 startet Brødr. Michelsen AS med import av Danmarks nasjonalprodukt nr 1, den røde danske salamien og i årene som fulgte økte det danske sortimentet til produktene vi står med i dag. Som inkludere både leverpostei og flere typer nøkkelhullprodukter.
I løpet av samme periode begynte også importen av spekemat fra Italia og Spania og vi leverer i dag et bredt utvalg til både forbrukere og storkjøkken.


Pølsemaker med tradisjoner.

Brødr. Michelsen AS startet opp sin virksomhet i 1956 i Oslo av brødrene Stein og Erik Michelsen. Men allerede da var de godt forankret i kjøtt og pølsemaker yrket, men en far og onkel innen bransjen og en mor som var den første kvinne på kjøtthallen i Oslo, hadde de solid bakgrunn. Etter hvert flyttet firmaet fra gamle lokaler i sentrum til nye lokaler på Lamberseter der de drev pølsemakeri frem til 1984. I tillegg hadde de flere butikker rundt i byen. I 1984 var Brødr. Michelsen AS på flyttefot igjen, denne gangen gikk turen til Sandvika der de hadde kjøpt opp et annet eksisterende pølsemakeri. Stein og Erik Michelsen begynte å trekke seg ut av bedriften og overlot roret til neste generasjon pølsemaker, Tom Erik Michelsen.


I løpet årene 2010 - 2012 begynte Brødr. Michelsen AS å konsentrere seg mer om import og produksjon i utlandet.
På sommeren i 2012 ble grossistvirksomheten solgt og importvirksomheten flyttet inn i nye lokaler i Drøbak.
I over 50 år har Brødr. Michelsen AS levd og åndet for kjøttprodukter og det fortsetter vi med i mange år til.   
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen